page_title_workshops
page_sub_title_workshops-op-maat
  Deze Workshops voor max. 2 personen worden samen ingepland, m.a.w. op datum en uur die voor u en mij passen. Het max. van 2 cursisten stelt me in staat u optimaal te begeleiden. Bij elke workshop zijn de gebruikte materialen inbegrepen. Een goed humeur is een must en bij een gezellige, creatieve avond hoort natuurlijk een kopje koffie of thee!
banner_workshops01
page_sub_title_parels-maken
  Met gekleurd muranoglas creeer je een eigen parelketting. Na kennismaking met de te gebruiken materialen ga je aan de slag achter de brander. We oefenen eerst verschillende technieken om de parels te decoreren. Daarna ontwerp je je ketting uit een ruime keuze aan kleuren.
   
page_sub_title_ring-maken
  Uit gekleurde borosilicaatstaven (pyrex) maak je een ring. Na een korte inleiding , waarin materialen en het gebruik van de brander aan bod komen , kan je starten. Je kiest uit een schare aan kleuren en creeert je eigen ring.
banner_workshops03
page_sub_title_kerstballen-blazen
  Uit door mij voorbereidde glasbuizen blaas je je eigen kerstballen. Eerst maak je dunne staafjes in verschillende kleuren. Daarmee decoreer je de glasbuizen en blaas je deze tot een kerstbal.
   
page_sub_title_creatief-met-glas
  Voor wie een extra aanvullende avond wenst. Hier kunnen we verder gaan en je grenzen verleggen naar nog toepassingen van creaties "Alla Lume".
banner_workshops02
   
Copyright 2017 - 2018 © Glasatelier ALLA LUME - Bruggestraat 128 - 8750 Zwevezele (B)
Alle rechten voorbehouden